Dorpshuis De Annendaal gesloten

15 maart 2020

Nieuws

In onderstaand bericht staan de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus die door het College van B&W van de gemeente Echt Susteren genomen zijn.
Het komt erop neer dat het dorpshuis de Annendaal gesloten is voor alle activiteiten tot nader bericht.

NIEUWE MAATREGELEN TEGEN CORONA
Sinds donderdag 12 maart gelden nieuwe strengere landelijke maatregelen om het coronavirus te bestrijden. Dit betekent onder meer dat evenementen worden afgelast.
De gemeente Echt-Susteren doet een dringend beroep op organisaties, sportscholen, horecagelegenheden en soortgelijke instellingen om geen vergaderingen of bijeenkomsten te organiseren.
De gemeente spreekt haar waardering uit voor organisaties die elk hun eigen verantwoordelijkheid hebben genomen door activiteiten en bijeenkomsten af te gelasten en zelfs hun deuren hebben gesloten om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De gemeente rekent erop dat andere organisaties dit voorbeeld volgen.
AAN GEMEENSCHAPSHUIZEN GEEFT DE GEMEENTE HET DRINGENDE ADVIES OM IN IEDER GEVAL TOT EN MET 31 MAART NIET ALLEEN DE ACTIVITEITEN TE ANNULEREN, MAAR DEZE OOK NIET TOE TE STAAN IN DEZE ACCOMMODATIES.

Afgelaste evenementen
Dat betekent dus dat een groot aantal activiteiten die de komende twee weken in onze gemeente plaatsvinden, niet doorgaan. Hieronder vallen in ieder geval de activiteiten georganiseerd door Stichting Menswel, NL Doet en CV De Aester. Ook gaan de gemeentelijke binnensportaccommodaties (sporthallen en zwembad) en de Huiskamerprojecten tot nader bericht dicht.

 

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

 

What is 3 + 3 ?
Please leave these two fields as-is:
Beveiligingsvraag om te controleren of u een mens bent. Vul de oplossing van de rekensom in.