Fanfare St. Paulus – vakantierepetitie vrijdag 4 juli

3 juli 2014

Verenigingen

Site 2014-07 Fanfare vakantiebal

Op  vrijdag 4 juli luidt Fanfare St. Paulus de zomervakantie in met hun traditionele vakantierepetitie. Dit jaar bij Café Dancing Waldeslust op Echterheide. Geniet onder het genot van een drankje van de muziek! Site 2014-07 Fanfare muzieknotenbalk

Een Reactie op “Fanfare St. Paulus – vakantierepetitie vrijdag 4 juli”

 1. Leo Valckenborg (Lei van kentien) Zegt:

  Goedendag Heren (en dames) van Fanfare St. Paulus.

  Misschien zijn er nog mensen in Maria Hoop die mij nog kennen. Vanaf ongeveer 1967 tot 1975 was ik aan de Fanfare verbonden als drumband instructeur en tamboer-maître van de toenmalige damesdrumband. Eerst ook nog slagwerker bij de fanfare en later als paukenist en drummer bij de “NachsRave”. Mijn persoonlijke tamboer-maître stok heb ik bij mijn afscheid in bruikleen gegeven aan de toenmalige voorzitter Dhr. H. Peeters (Harie van Wullemke Peeters) Vroeg me af of die er nog is. Mijn vraag is, of er mensen zijn, die met plannen rondlopen om een reünie te organiseren voor oud leden uit de zestiger en zeventiger jaren? Hier zou ik zeker aan deelnemen. Hoor graag van jullie een reactie.

  Met vriendelijke groet vanuit Zeeland,

  Lei Valckenborg,
  Zuidstraat 35
  4361AA Westkapelle

  Reageer

Laat een reactie achter

 

What is 7 + 5 ?
Please leave these two fields as-is:
Beveiligingsvraag om te controleren of u een mens bent. Vul de oplossing van de rekensom in.