Koningspaar 2014: Peter Geerlings en Nadja Hanssen

9 september 2014

Nieuws

Site 2014-08 Schutterij P'holt

Schutterij/Lyrakorps

St.Mathias&Cornelius

Posterholt

Als schutterij St. Mathias & Cornelius uit Posterholt maken wij ieder jaar, aan het einde van het schuttersseizoen, een rondgang ter ere van ons koningspaar.

Ons koningspaar van afgelopen seizoen, Peter Geerlings en Nadja Hanssen, is woonachtig in Maria Hoop. Daarom maken wij als schutterij deze rondgang dit jaar in Maria Hoop en wel op zaterdag 20 september a.s. vanaf 17.00 uur.

Wij vertrekken vanaf café  ‘t Centrum’ en lopen via: stukje Kerkweg, Schellaertpad, Schellaertstraat, Hertestraat, Diergaarderstraat West en de Vlaskuilseweg terug naar Café  ‘t Centrum’.

We zouden het als schutterij leuk vinden als jullie dan ook langs de weg zullen staan om Peter en zijn koningin Nadja te bewonderen als ons koningspaar van 2014.

Bestuur en leden,
schutterij St.Mathias & Cornelius Posterholt

2 Reacties op “Koningspaar 2014: Peter Geerlings en Nadja Hanssen”

 1. Anton van Zoest Zegt:

  Sorry de leeftijd moet zijn ongeveer 70 jaar.
  Groetjes Ton van Zoest

  Reageer

 2. Anton van Zoest Zegt:

  Geacht bestuur.langs deze weg wil ik u vragen of u mij kunt helpen met mijn zoektocht. Ik ben nl op zoek naar mijn eerste liefde.het is wel 50 jaar geleden dat ik verkering had met Mia Kuppers .ik heb nog wat goed te maken.en dáárom ben ik naar haar op zoek.Dit is haar meisjesnaam,ongeveer 60 jaar
  en vermoedelijk getrouwd met iemand van de schutterij.wat ik mij nog kan herinneren,woonde zij op de walfeuchterbaan, tegenover een café Jannsen
  De vader werkte op de mijn.ze hadden er 5 of kinderen. De moeder is vroeg gestorven.Dit is eigenlijk alles wat ik mij nog kan herinneren.Zou u zo vriendelijk willen zijn om mij hierbij verder te helpen??
  Met vriendelijke groeten Ton van Zoest. beekstraat 25 5931ER tegelen.
  tel 077 3734739

  Reageer

Laat een reactie achter

 

What is 8 + 10 ?
Please leave these two fields as-is:
Beveiligingsvraag om te controleren of u een mens bent. Vul de oplossing van de rekensom in.