PERSBERICHT

12 juni 2019

Nieuws

Koningsbosch, 12 juni 2019

PINKPOP 50 JAAR TRIBUTE MUZIEKFEEST

Nog tien dagen en dan vindt op zaterdag 22 juni het PINKPOP 50 Tribute Muziekfeest plaats ter ere van de 50e editie van Pinkpop. Diverse jonge talenten zullen deze avond hun interpretatie geven van de muziek van Pinkpop, met o.a. het Heerlense talent Lotte Walda.

Voor deze unieke gebeurtenis heeft Pinkpop directeur Jan Smeets zijn zegen gegeven aan Harmonie St. Cecilia uit Koningsbosch om de naam Pinkpop te mogen verbinden aan dit eenmalige muziekfeest.

De naam zegt het al; Pinkpop is een festival wat vooral gericht is op popmuziek. Dit betekent dat de afgelopen halve eeuw een zeer breed scala en muziekstijlen de revue is gepasseerd.
Harmonie St. Cecilia maakt een dwarsdoorsnede van vijftig jaar Pinkpop, samen met Lotte Walda, Bram Vergoossen en Margaux Janssen, aangevuld met een heus popcombo bestaande uit Gesuino de Rosas, Markus Proske en gecompleteerd met drums en toetsen uit de eigen geledingen van de harmonie. De presentatie zal in handen zijn van L1 radio-DJ en TV-presentatrice Rian Moonen.

Dit betekent muziek van Metallica, Counting Crows, Caro Emerald, Van Dik Hout, Anouk, Within Temptation en vele anderen, die speciaal voor deze gelegenheid gearrangeerd zijn. Uiteraard gaan we na de optredens nog door tot in de late uurtjes met een Pinkpop afterparty.

Wilt u samen met ons 50 jaar Pinkpop vieren? Dat kan! Er zijn nog entreekaarten beschikbaar bij Fa. Muijsers-Geurts 1001 Artikelen, Kerkstraat 144 in Koningsbosch en Dolcino, Bovenstestraat 51 in Echt. De entree bedraagt € 10,–.

Het ‘tribute muziekfeest’ zal plaatsvinden in Gemeenschapshuis ‘Oos Heem’, Kapelaan Verdonschotstraat 5 te Koningsbosch. Het feest begint om 20.00 uur en de zaal is vanaf 19.30 uur geopend.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

 

What is 9 + 10 ?
Please leave these two fields as-is:
Beveiligingsvraag om te controleren of u een mens bent. Vul de oplossing van de rekensom in.