Status van glasvezel in Echt-Susteren

26 september 2012

Nieuws

De afgelopen weken kreeg Echt-Susteren de kans om ‘ja’ te zeggen tegen glasvezel en daarmee als één van de eerste aan de beurt te zijn. Veel gemeenten zijn al overtuigd, maar de benodigde 30% is nog niet bereikt. Echt-Susteren krijgt glasvezel als de komende periode voldoende aanmeldingen worden behaald. De inschrijfperiode is verlengd tot 4 november om de inwoners van Echt-Susteren een laatste kans te bieden. Schrijven inwoners van Echt-Susteren zich nu niet in voor glasvezel van Reggefiber, dan kan het jaren duren voordat Reggefiber deze plaats weer aan doet. Dat zou toch heel jammer zijn.

Bovenstaand berichtje is te lezen op www.eindelijkglasvezel/echt-susteren/ en is bestemd voor Echt, Susteren, Nieuwstadt en Koningsbosch. Als op 4 november blijkt dat 30% of meer van de huishoudens van deze plaatsen zich aangemeld heeft, dan gaat de molen draaien voor Maria Hoop en St. Joost. Handig om voor die tijd eens informatie in te winnen bij de medewerkers van de glasvezelwinkel in Echt of een kijkje te nemen op bovenstaande website.

Een Reactie op “Status van glasvezel in Echt-Susteren”

 1. JvD Zegt:

  Beste Leden,

  Zojuist heb ik van Reggefiber gehoord dat we in Koningsbosch en Nieuwstadt de 30% gepasseerd zijn.

  Glasvezel komt weer in beeld.

  De bal ligt nu bij de inwoners van Echt en Susteren.

  Ps Mensen van Nieuwstadt en Koningsbosh we moeten gewoon doorgaan met inschrijven dan kunnen we Echt en Susteren meehelpen om aan 30 % te komen de gehele gemeente moet nl 30 % hebben, gewoon doen want we zijn er nog niet.

  Alvast bedankt nog even doorgaan.

  Burgerinitiatief Echt Glasvezel

  Reageer

Laat een reactie achter

 

What is 15 + 7 ?
Please leave these two fields as-is:
Beveiligingsvraag om te controleren of u een mens bent. Vul de oplossing van de rekensom in.